НОВИЙ СОНАР НАДВИСОКОЇ ЧІТКОСТІ ACTIVE TARGET ВІД LOWRANCE


Компанія Lowrance, лідер у сфері ехолокаційних технологій та морської навігації з 1957 року, нещодавно представила нову ехолокаційну систему надвисокої роздільної здатності Live Sonar ActiveTarget, яка дозволяє отримувати живі зображення риби, що рухається у товщі води та навколо структури, а також бачити її реакцію на приманку. Дана технологія забезпечує першокласні функціональні можливості ехолота для мультифункціональних дисплеїв HDS LIVE та HDS Carbon.


Сонар ActiveTarget Live надає високодеталізовані зображення руху риби з надвисокою роздільною здатністю в реальному часі. Миттєвий зворотний зв’язок дозволяє риболовам налаштувати ділянку відображення, щоб віднайти вдалий час і локацію для приманки та побачити активність риби в даному місці.


Користувачам пропонуються три варіанти перегляду, ActiveTarget може встановлюватись в режимах Вперед, Вниз або у новому режимі Scout (Скаут), що забезпечує надширокий огляд структури та активності риби перед трансдьюсером у положенні "зверху". Такий кут огляду ідеально підходить для пошуку зграї кормових риб та великих зграй хижаків.


ActiveTarget чудово доповнює сонар Active Imaging 3-в-1, що включає у себе режими SideScan та DownScan Imaging з надзвичайно високою роздільною здатністю для перегляду структури, а також відмінним розділенням цілей з Lowrance CHIRP.


"Цей сонар неймовірний. Неважливо, наскільки швидко я йду, з якою швидкістю рухаю троллінговий мотор, завдяки миттєвому зворотньому зв’язку зі справжнім відображенням того, що відбувається у товщі води, мені не доводиться здогадуватись, що показано на зображенні" - зазначив Скіт Різ, професійний рибалка, чемпіон Bassmaster Classic.



"Я просто радий його використовувати. Думаю, це допоможе мені зловити багато риби, яку я, скоріше за все, не спіймав би без нього" - Каже Джордан Лі, професійний рибалка на окуня, колишній дворазовий чемпіон Bassmaster Classic та діючий чемпіон Major League Fishing Points.


Live Sonar ActiveTarget буде поставлятись разом з модулем та датчиком у комплекті.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!