"Морські" смарт-годинники Garmin Quatix 6


Компанія Garmin представила нову модель розумних годин під назвою Quatix 6, ключовою особливістю яких, на додаток до модуля GPS-датчика стала підтримка функції управління моторним човном. При цьому пристрій зберегло всі "традиційні" для свого класу функції, включаючи фітнес-програми і сумісність з популярними музичними сервісами.

Гаджет в корпусі з захистом від води (100 ATM) оснащений 1,3-дюймовим круглим кольоровим дисплеєм з роздільною здатністю 260x260 пікселів, прикритим захисним склом Gorilla Glass DX. Список технічних особливостей пристрою включає 32 ГБ вбудованої пам'яті, модулі Wi-Fi, Bluetooth, і GPS, а також можливість управління потоковим відтворенням контенту сервісів Spotify і Deezer. Набір вбудованих датчиків включає пульсометр, гіроскоп, термометр, компас і інші рецептори.

Одна з ключових особливостей годин - функція дистанційного керування моторним човном, оснащеної набором фірмових передавачів Garmin. За допомогою гаджета власник судна може відстежувати інформацію про температуру води і повітря, швидкості вітру, а також глибині під кілем. Більш того, за допомогою функції рульового управління човен буде автоматично слідувати вказаним маршрутом, контролювати який можна прямо з зап'ястя.

Заявлена ​​автономність пристрою становить до 14 днів повсякденного використання і до 24 годин при активації модуля GPS. Підтримуються і стандартні функції розумних годин на кшталт моніторингу якості сну і фізичної активності.

Базова версія Garmin Quatix 6 надійшла в продаж за ціною $ 699,9, а вартість аксесуара в титановому корпусі з покриттям з сапфірового скла становить $ 999.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!