Garmin вчергове отримала звання виробника року від NMEA


Компанія Garmin дев’ятий рік поспіль отримує звання виробника року від Національної Асоціації Морської Електроніки (NMEA) на щорічній бізнес-конференції та банкеті з нагоди вручення нагород, що відбулися 21 вересня в місті Орландо, штат Флорида. Престижною нагородою "Виробник року" вшановується найвідоміша компанія в галузі морської електроніки за досконале надання сервісних послуг та підтримку у своїй галузі виробництва.


Також Garmin отримала п'ять нагород NMEA Product of Excellence (відмінний продукт) у п’яти категоріях: багатофункціональний дисплей (MFD), автопілот, мультимедійні розваги, система автоматичної ідентифікації (АІС) та безпека. Переможців обирають співробітники компаній-дистриб’юторів NMEA, які спеціалізуються на встановленні морської електроніки, кваліфіковані технічні фахівці NMEA та інші виробники морської електроніки.


"Дані нагороди демонструють силу Garmin як команди. Вони є свідченням не лише високої якості нашої продукції, але й нашого зобов’язання надавати клієнтам і дилерам винятковий сервіс та підтримку в усій мережі Garmin. Для нас велика честь знову отримати звання виробника року від NMEA, ми пишаємося тим, що є частиною цієї організації та її місії з вдосконалення технологій та безпеки морської електроніки."


- Ден Бартел, віцепрезидент Garmin з глобальних продажів споживачам.


Цьогоріч такі пристрої Garmin відзначені нагородою NMEA Product of Excellence (відмінний продукт)


Мультифункціональний дисплей GPSMAP® 8616xsv


Це 16-дюймовий картплотер з Full HD IPS екраном та мультитач управлінням. Має попередньо завантажені карти з підтримкою опціональної картографії Navionics+™ з щоденними оновленнями, технологією Navionics+™ та іншими перевагами. Ехолот-картплотер GPSMAP 8616xsv пропонує мореплавцям виняткову деталізацію з вбудованою підтримкою широкого спектра традиційних сонарів CHIRP та інших скануючих сонарів, включно з сонарами реального часу Panoptix, сонарами ультрависокої чіткості Ultra High-Definition scanning sonar, а також трансд’юсерами Panoptix LiveScope™. Це дев’ята поспіль нагорода Garmin у даній категорії.


Гідравлічний автопілот Reactor™ 40 Hydraulic Autopilot зі SmartPump v2


Reactor був першою рекреаційною системою автопілота Garmin, яка використовувала технологію AHRS і може похвалитися зручністю, гнучкою установкою та багатьма іншими функціями, цінними для будь-якого судна. Прилад GHC 50, що входить до комплекту Reactor™ 40 Hydraulic Autopilot, не лише має чудовий вигляд завдяки безкрайньому скляному дисплею, а й максимально спрощує навігацію. Одинадцять років поспіль Garmin посідає перше місце в категорії автопілотів.


Мультимедійна система Fusion® Apollo™ RA770


Перше у світі морське стерео з сенсорним екраном, оснащене технологією Apple AirPlay®, Wi-Fi та можливістю мережевої трансляції аудіо. Це вже восьма перемога Garmin у даній категорії.


AIS - Vesper Cortex M1


Перша у світі УКХ-радіостанція з портативним бездротовим мобільним телефоном, оснащеним сенсорним екраном, вбудованим транспондером класу B smartAIS та дистанційним моніторингом судна. Cortex попереджає водіїв човна про ризики зіткнення, надаючи ключову інформацію про навколишні обставини та забезпечуючи простий та ефективний зв’язок. Garmin вдруге отримує нагороду у категорії АІС-систем.


GPSMAP 86i у категорії "безпека"


GPSMAP 86i - це флагманський морський портативний навігатор Garmin, що має попередньо встановлені карти прибережних зон BlueChart g3 та функції супутникового зв’язку inReach, включно з двостороннім обміном текстовими повідомленнями та відстеженням місцеположення. Навігатор може підключатись до сумісного морського обладнання Garmin для виводу інформації про човен на свій екран, а також використовуватись у якості пульта дистанційного управління для автопілота Garmin та акустичних систем FUSION®. Крім того, це відмінний запасний навігаційний пристрій на борту човна.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!