SIMRAD® анонсує серію NSX



Компанія Simrad®, світовий лідер у галузі морської електроніки, представляє нову серію NSX.


Завдяки інноваційному сучасному інтерфейсу з потужною навігацією та підтримкою C-MAP® ви побачите все як ніколи раніше. Simrad NSX має інтегрований ехолот, повну сумісність систем радара й автопілота, а за допомогою зручного майстра налаштування ви зможете почати працювати за мить.


ОТРИМАЙТЕ АБСОЛЮТНО НОВІ ВРАЖЕННЯ!


Завдяки інноваційному сучасному інтерфейсу з потужною навігацією та підтримкою C-MAP® ви побачите все як ніколи раніше. Simrad NSX має інтегрований ехолот, повну сумісність систем радара й автопілота, а за допомогою зручного майстра налаштування ви зможете почати працювати за мить. Все, що вам потрібно зробити зараз, це вибрати наступну пригоду на воді.



НОВИЙ ІНТУЇТИВНО ЗРОЗУМІЛИЙ СЕНСОРНИЙ ЕКРАН

Відчуйте сучасну простоту в багатій деталізації. Simrad NSX поєднує простий і зрозумілий інтерфейс із зображеннями високої роздільної здатності, щоб забезпечити абсолютно нові враження від користування. Легко отримуйте доступ і використовуйте всі функції NSX, включаючи інтелектуальне налаштування екрана за допомогою перетягування, повністю редаговану панель інструментів і вдосконалений денний та нічний режими. Яскравий сенсорний IPS-екран SolarMAX™ забезпечує кришталево чисте зображення деталей карти, структури та контурів дна. HD-дисплей можна переглядати під будь-яким кутом, під прямим сонячним світлом і через поляризаційні лінзи та насолоджуватися зручністю сенсорного керування екраном.



НАВІГАЦІЯ ПО-НОВОМУ З NSX


Отримайте можливість переглядати деталі карти по-новому. Сюди входить підтримка оптимізованих морських карт нового покоління C-MAP® DISCOVER X™ і REVEAL X™, розроблених для NSX, які містять свіжу, інтуїтивно зрозумілу презентацію карт і щоденні оновлення.


Карти C-MAP включають повнофункціональні векторні карти з кастомним затіненням глибини та батиметрією високої роздільної здатності, які показують точні контурні лінії з точністю до 1 фута. Ви можете покращити планування та прокладання маршруту за допомогою прогнозів припливів і течій, а також найшвидшої автомаршрутизації. До того ж є нова функція огляду карти з доступом одним дотиком до інформації про місцезнаходження, POI, припливи, канали тощо.


Додаток Simrad® Companion діє як розширення вашого NSX з тими ж самими картами та всіма вашими даними карт у вас під рукою, як на воді, так і поза нею. Додаток дозволяє планувати подорожі, переглядати маршрути та будувати шляхові точки у вашому додатку та синхронізувати їх безпосередньо з вашим NSX.



ПОВНИЙ НАБІР ТЕХНОЛОГІЙ SIMRAD® У ВАС ПІД РУКОЮ


Серія NSX відкриває цілий світ можливостей. Розширте свою систему потужними технологіями сонара, автопілота й радара Simrad®.


Отримайте зображення високої роздільної здатності під вашим судном і з його боків за допомогою технології Active Imaging™, що включає ехолот CHIRP, SideScan/DownScan Imaging™ і FishReveal™. Шукайте об’єкти на ще більшій глибині за допомогою широкого спектра сумісних датчиків потужністю 1 кВт.


Автопілоти Simrad®, відомі своєю легендарною продуктивністю, дають вам можливість насолоджуватися всіма видами активностей. Незалежно від того, чи ви шукаєте рибу, чи плануєте наступний пункт призначення, ми допоможемо вам. Доступна для підвісних і внутрішніх двигунів, «додаткова пара рук» допомагає прокладати схеми та маршрути, прямувати до шляхових точок і триматися курсу.


Ви також зможете негайно визначати небезпеку. Завдяки визнаним купольним радарам HALO® з імпульсним стисненням ви можете бачити у двох діапазонах на малій та великій відстані із надшвидкими оновленнями даних щосекунди. Миттєво отримуйте сповіщення про небезпеку в режимі очікування з низьким енергоспоживанням, виділяйте цілі за допомогою спеціальних режимів, таких як гавань, море та погода.



ЛЕГКЕ НАЛАШТУВАННЯ, ЛЕГКЕ КЕРУВАННЯ


NSX робить життя на воді легшим завдяки майстру налаштування, інтеграції з додатком Simrad®, простому налаштуванню ехолота та підказок, які стануть в пригоді тоді, коли це потрібно.


Покрокові інструкції від майстра налаштування допоможуть швидко почати роботу, а додаток Simrad® пропонує цілу низку додаткових функцій. Сюди входять оновлення програмного забезпечення, планування подорожей на воді й на суші, оптимізоване відображення карт, яке виглядає однаково на всіх платформах, а також легке перенесення всіх даних, включаючи маршрути та шляхові точки.


Але це ще не все. На екрані ехолота ви можете бачити підказки, що відбуватиметься під час коригування налаштувань, а система налаштувань ехолота дасть вам зрозумілі підказки для кожного кроку, тому ви швидко зможете з цим впоратися. Все, що вам потрібно зробити зараз, це вибрати свою наступну пригоду.


Особливості:


• Містить оптимізовану для морських суден карту C-MAP® DISCOVER™ X зі свіжим, інтуїтивно зрозумілим представленням карти та щоденними оновленнями, а також підтримку карт C-MAP REVEAL™ X

• Сенсорний IPS-екран високої роздільної здатності з максимально широкими кутами огляду; легкий перегляд навіть у поляризованих сонцезахисних окулярах

• Підтримка зображень риби та структури у високій роздільній здатності за допомогою технології Active Imaging™ із CHIRP, SideScan і DownScan Imaging™, а також датчиком потужністю 1 кВт для досягнення більших глибин

• Майстер налаштувань допоможе швидко почати роботу, а також спростити налаштування сонара

• Повна інтеграція з можливістю розширення системи за допомогою сонара, автопілота, радара Simrad®

• Можливість управління ехолотом, радаром, автопілотом Simrad та іншими аксесуарами

• Забезпечує огляд об’єктів одночасно у двох діапазонах на малій та великій відстані за допомогою радарів серії Halo Dome radars та Halo open array radars

• Тримайте курс завдяки інтегрованому автопілоту Simrad®

• Сучасний та простий інтерфейс

• Інтеграція додатка Simrad® дозволить мати картографічні дані під рукою як на суші, так і на воді

• Інтеграція сторонніх додатків

• Бездротове підключення, повноцінні мережеві можливості Ethernet і NMEA 2000®

• Підтримка IP-відео

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!