Garmin Surround View - перша морська інтелектуальна система


Компанія Garmin представляє першу морську інтелектуальну систему Surround View, що складається з шести камер та забезпечує 360-градусний огляд навколо човна. Новинка стане важливим досягненням у сфері відеокерування для прогулянкових катерів і яхт.


Система Surround View складається з шести камер з технологією монтажа «крізь корпус». Компактні камери забезпечують загальний огляд області навколо човна на 360 градусів, наче декілька пар пильних очей. Це обладнання покликане дати можливість капітану спостерігати за периметром судна прямо з містка під час виконання низькошвидкісніх маневрів або причалювання.

«Наша інноваційна система Surround View забезпечує зручність та комфорт, на які можуть покластись наші користувачі. Капітани за штурвалом зможуть отримати максимальний огляд для легшого маневрування на воді», - говорить Ден Бартел, віцепрезидент компанії Garmin з міжнародних продажів. - «Дотепер жодна інша технологія морських камер не пропонувала реального загального огляду на 360 градусів. Це обладнання покликане зменшити напругу під час причалювання, плавання біля пристаней та по вузьких каналах з інтенсивним рухом, надаючи судноводієві актуальну картину того, що відбувається навколо човна».

 

Неперевершений огляд з кермової рубки


Камери, з яких складається система, мають роздільну здатність 1080p. Вони розташовуються навколо судна: одна камера встановлюється на носі судна і спрямована вперед, ще одна, розташовується на кормі та спрямована назад, дві камери бічного огляду монтуються по лівому та правому борту. У включеному стані система дозволяє переглядати повне відеозображення області навколо судна на 360 градусів в реальному часі на екранах сумісних ехолотів-картплоттерів або багатофункціональних дисплеїв Garmin. Користувачі можуть одночасно переглядати вид зверху з однієї або двох камер і навіть збільшувати / прокручувати зображення області, яка їх цікавить, з будь-якої камери. 

Окрім максимального огляду та усунення сліпих зон, система Garmin Surround View пропонує низку функцій доповненої реальності для запобігання можливим зіткненням:


- Візуальний бампер. Це візуальний індикатор, розташований на заданій користувачем відстані навколо судна. Капітан відразу ж помітить, якщо який-небудь об'єкт (наприклад, док або пірс) перетне кордон візуального бампера.

- Маркери відстані. Це візуальні позначки навколо судна, які допоможуть капітану у визначенні відстані під час переміщення у вузькому просторі (аналогічно системі камери заднього виду автомобіля).


Бездоганна інтеграція та модернізована естетика


Камери Surround View, призначені для використання на різних типах катерів, мають низькопрофільний дизайн для зручного монтажу «крізь корпус» та поєднують високу функціональність зі стильним обтічним дизайном. Система Garmin Surround View сумісна з картплоттерами або МФД Garmin GPSMAP® 8400/8600, GPSMAP 7×3/9×3/12×3, а також Volvo Penta Glass Cockpit System.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!