Garmin inReach® Mini 2 Marine Bundle - компактний супутниковий комунікатор


Компанія Garmin представляє новий inReach® Mini 2 Marine Bundle, компактний пристрій супутникового зв’язку з двосторонньою текстовою комунікацією та функцією SOS у комплекті з кріпленням для човна для швидкого та легкого доступу. Користувачі відчуватимуть більше спокою з двостороннім обміном текстовими повідомленнями, відстеженням їх місцеперебування та оновленням прогнозу погоди завдяки глобальній супутниковій мережі Iridium®. Якщо станеться надзвичайна ситуація, власники inReach Mini 2 можуть надіслати інтерактивне екстрене повідомлення до Міжнародного координаційного центру реагування на надзвичайні ситуації Garmin (IERCC), який працює цілодобово та без вихідних.


Маленький, але потужний inReach Mini 2, розміром 10 см у висоту та 5 см у ширину, важить усього 100 г. Він містить все необхідне - від обміну повідомленнями до відстеження та подачі сигналу SOS. Комунікатор має водонепроникність за стандартом IPX72 та підключається до морської електроніки на борту, зокрема до картплотерів серії GPSMAP® 8400/8600 і GPSMAP 7×3/9×3/12×3, морських смартгодинників quatix® 7 та ін. або може використовуватися автономно. Бездротове підключення між пристроями дозволяє користувачам дистанційно керувати inReach Mini 2 для надсилання та отримання повідомлень, запуску та припинення відстеження та, у разі надзвичайної ситуації, для інтерактивного екстреного виклику безпосередньо зі сполученого пристрою.


Garmin nReach Mini 2 забезпечує до 14 днів безперервної роботи в 10-хвилинному режимі відстеження за замовчуванням. Щоб подовжити час роботи батареї, можна налаштувати інтервали відстеження на inReach Mini 2 та отримати до 30 днів безперервного використання у 30-хвилинному режимі відстеження.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!