Безшумний прісноводний троллінговий мотор Lowrance Ghost


Надійний, міцний і довговічний, новий безшумний прісноводний троллінговий мотор Lowrance Ghost має революційний безщітковий двигун з найбільшим тяговим зусиллям і самим тривалим часом роботи з усіх існуючих на ринку. Синхронізація з картплоттерами, вбудований автопілот, програмована педаль керування під ногу. Доступні 3 варіанти мотора, з довжиною вала - 47, 52, 60 дюймів.



НАДВИСОКА НАДІЙНІСТЬ

Для створення троллінгового двигуна Lowrance Ghost був застосований більш ніж 60-річний досвід у запровадженні інновацій для морської електроніки. Так через роки досліджень та випробувань, компанія Lowrance представила світу найтихіший, найнадійніший і найпотужніший прісноводній двигун малого ходу на ринку троллінгових двигунів.


УЛЬТРАТИХА РОБОТА

Якісна збірка мотора та збалансований дизайн зводить до мінімуму шуми і вібрації в процесі експлуатації. Безщітковий двигун Ghost випромінює нульові електромагнітні перешкоди, забезпечуючи чітке зображення на дисплеї вашого ехолота та працює настільки тихо, що дозволить вам наблизитись до риби так близько, як ніколи раніше.


НЕЙМОВІРНА ПОТУЖНІСТЬ

Двигун Lowrance Ghost забезпечує підвищення часу роботи на 60% та дозволяє діставатись до місць лову або змінювати локації швидше за рахунок збільшеної ніж у конкуруючих моделей тяги двигуна на 25%.


СЕНСОРНЕ УПРАВЛІННЯ МОТОРОМ

Двигун Lowrance Ghost повністю інтегрується з ехолотами HDS LIVE, HDS Carbon, Elite FS та Elite Ti2 які забезпечують сенсорне управління мотором Ghost зі своїх дисплеїв. Троллінговий мотор Ghost поставляється з датчиком ехолота HDI, який надає високу деталізацію зображень CHIRP і нижнього сканування DownScan Imaging одразу з коробки. Для отримання зображення бокового сканування SideScan, можна підключити до Ghost трансдьюсер Active Imaging 3-в-1.



ПРОГРАМОВАНА ПЕДАЛЬ

Мотор обладнано універсальною педаллю з програмованими клавішами швидкого доступу, за допомогою яких можна керувати курсом, зберігати шляхові точки та управляти якорем, а відкидний перемикач з будь-якої сторони педалі дозволяє приводити в рух двигун малого ходу. Педаль під ногу Ghost також оснащена світлодіодними індикаторами рівня заряду батареї, клавішами швидкого доступу до режимів «Якір» і «Курс» зі звуковим сигналом індикатора для забезпечення зворотнього зв'язку при включенні режиму.


ЕЛЕКТРИЧНИЙ ЯКІР GHOST

Потужний електричний якір Ghost дозволяє вам закріпити човен на шляховій точці, у вашому поточному місцеположенні або у будь-якому місці на карті, незалежно від погоди. Так ви зможете витрачати більше часу на риболовлю і менше часу на утримання своєї позиції. Система автопілот дозволяє використовувати якір, слідувати певним маршрутом, автоматично переходити на іншу точку якірної стоянки та багато іншого.


ЕЛЕКТРОДИСТАНЦІЙНЕ УПРАВЛІННЯ

Швидке і плавне управління кермом Fly-By-Wire за допомогою електричних сигналів створює враження, що ви користуєтесь звичайним тросовим мотором, але без фізичних кабелів, які з часом зношуються.

Дистанційний бездротовий пульт керування TRM-1 (купується окремо).


ПРОСТЕ ВСТАНОВЛЕННЯ ТА УКЛАДКА

Троллінговий мотор Ghost призначений для роботи з системами на 24 або 36 Вольт, що робить його сумісним з будь-якою системою і дає можливість з легкістю оновлювати акумулятори та зарядні пристрої. Спеціальне відкидне кріплення на 360 градусів призначене для поглинання удару, дозволяє валу відкидатися в разі удару і потім опускатися. Інтегрований стабілізатор поперечної стійкості усуває коливання при несприятливих погодних умовах та виключає випадкове відкидання.

Ghost оснащений газовою пружиною подвійної дії, яка робить процес укладки або розгортання двигуна більш легким і тихим.


ХАРАКТЕРИСТИКИ

Надвисока надійність

Тривалий час безшумної роботи

Максимальна тяга 55 кг на 36В; 44 кг на 24В

Cистема автопілот

Повна інтеграція з картплоттерами HDS LIVE, HDS Carbon, Elite FS та Elite Ti2

Вбудований приймач GPS з датчиком курсу

Електродистанційне управління

Педаль, яка програмується

Просте встановлення та укладка


КОМПЛЕКТАЦІЯ

Компас для троллінгового мотора (TMC-1)

N2K-T-RD мережевий T-коннектор

Кабель-перехідник з 9P Mini на 9P

HDI трансдьсер для троллінгового мотора

Дистанційний пульт керування TMR-1 (тільки для моделі Ghost 60)


ВАРІАНТИ МОДЕЛЕЙ

Ghost 47 - довжина ноги мотора 47"

Ghost 52 - довжина ноги мотора 52"

Ghost 60 - довжина ноги мотора 60"


Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!