Avator 7.5e - крутий електричний підвісний мотор від Mercury Marine


На заході 2023 Mercury "Redefining the Future of Outboard Boating", який відбувся в австралійському місті Голд-Кості (Gold Coast) минулого місяця, відома компанія Mercury Marine представила найновіші круті технології в галузі підвісних двигунів.


Ходові випробування з абсолютно новими підвісними двигунами Verado® об’ємом 5,7 л потужністю 350 і 400 к.с. (5.7L 350 and 400hp) - першими в галузі підвісними двигунами V10 - були особливо вражаючими. Нові Verado сумісні з найновішими технологіями Mercury SmartCraft®, мають плавне цифрове регулювання та адаптивний контроль швидкості, який підтримує оберти двигуна, незважаючи на зміни навантаження чи умов. Двигуни V10 важать лише 316 кілограмів і мають таку ж найкращу в галузі 26-дюймову відстань між кріпленнями, що й у підвісних двигунів V8, що забезпечує максимальну сумісність із поточними конструкціями човнів.  



Удосконалена система кріплення блокує головку для ізоляції вібрації, тоді як ретельне налаштування гасить індукційні звуки та майже усуває шум інжекції. Однак, якщо ви хочете влаштувати переполох, функція розширеного контролю звуку дозволяє вам перемикатися між шепотом і тихим звуком вихлопу або більш гортанним гарчанням під час запуску та холостого ходу! Двигуни V10 також будуть сумісні з новою електричною системою рульового управління Mercury. Нова система забезпечить покращену реакцію керма, спрощене оснащення та більш ніж п’ятдесятивідсоткове зниження споживання енергії.  


Ще одним вражаючим кроком у морських інноваціях є електричний підвісний мотор Mercury Avator™ 7.5e.



"Електрифікація є стратегічно важливою для нас, і ця концепція дає перший погляд на те, як ми збираємося виконати наше зобов’язання бути лідером галузі як у продуктах внутрішнього згоряння, так і в електричних двигунах. Ми виводимо ефективність на новий рівень, відкриваючи нові способи насолоди від катання на човні", - сказав Кріс Дріс (Chris Drees), президент Mercury Marine.


Avator 7.5e пропонує потужність, порівнянну з бензиновим підвісним двигуном потужністю 3,5 к.с., що робить його ідеальним для низки прибережних застосувань від тендерів до малих рибальських суден. Він живиться від змінної літієвої батареї ємністю 1 кВт/год, для повної зарядки якої потрібно лише 3,5 години. Завдяки підтримці GPS цифровий екран постійно розраховує відстань і час, що залишився, на основі споживання енергії, тому ви не потрапите в оману. Є також мобільний додаток, який підключається до двигуна.   


Незважаючи на те, що пакет Avator важчий, ніж еквіваленти бензинових підвісних двигунів, ручку румпеля можна зафіксувати в положенні для транспортування з центром сили тяжіння (зі знімною батареєю або без неї), а затискний кронштейн можна залишити на вашому судні, щоб зменшити вантажну вагу.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!